Varmegenvinding, hvad koster ventilation i huse?

Varmegenvinding priser kan i princippet laves så billigt man vil, spalteventiler i vinduerne i soveværelset + stue, perforering i væggen på badeværelset + vaskerum og et par blæsere koster vel ikke mere end 10-15 kr. Monterer du anlægget selv, er materiale prisen maksimalt 4.000kr. Obs. De fleste varmegenvindingsanlæg kræver montering af autoriseret elinstallatør selskab. 

Hvor meget koster ventilation og varmegenvinding pris?

Varmegenvinding pris og ventilation, altså udsugnings- og indblæsningsventilation med varmegenvinding, er en moderne ventilationsteknologi, hvormed du kan forbedre din ventilation og reducere husets varmebehov. Pris til installation af varmegenvinding ventilation hvis det er tale om et rums ventilator inklusive hulboring. Prisen er ca. pris og gælder de mest effektive modeller. 

Totalt: 12400kr
Subtotaler:
I alt efter håndværkerfradrag: 9.900kr.

Hvad koster det at installere mekanisk ventilation?

Mange boligejere med ældre boliger oplever stillestående luft og stank fra pejsen selv træmaterialer fra huset. En almindelig løsning er at installere mekanisk udsugningsluft, og prisen for dette varierer fra  30.000 op til 60.000 afhængig af standen.

Hvor meget ventilation behøves der?

Hvor meget ventilation har du brug for? Ifølge mange er minimumskravet 0,35 liter/s x boligarealet udtrykt i m². For at kunne dimensionere varmeveksler, rørledninger og fittings skal vi vide, hvor meget damp der bruges. Dampbehovet beregnes med energiligningen Q = m * Cp * ΔT. Den energi, der bruges til at opvarme et medie, afhænger af massestrømmen (m), mediets specifikke varmekapacitet (Cp) og temperaturstigningen (ΔT).

Hvor meget koster en installation af komplet ventilation?

Svært spørgsmål, som først kan besvares efter et hjemmebesøg. Der er mange parametre, der spiller en rolle for prisen. Prisen overstiger dog normalt ikke 150.000kr eller mindre end 80.000kr eksklusive for en normal størrelse af villa.

Hvem installerer ventilation og varmegenvindingsanlæg?

Varmegenvindingsanlæg skal monteres af en autoriseret elektriker, men nye indblæsningsapparater til indblæsning er nogle gange nemme at selv montere, enten ved at montere vinduesventiler eller ventiler i ydervæggen. De mest komplette form for ventilationssystem er de såkaldte balancerede systemer. Vi kan hjælpe med både de store systemer og de helt små til lav pris fra 8.500kr efter håndværkerfradrag.Kontakt os få en varmegenvinding pris montering

Søger du tilbud på varmegenvinding? Kontakt os her og vi vender tilbage til dig med en fast pris, eller kontakter dig, hvis vi har brug for lidt mere at vide omkring pågældende situation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FLERE ARTIKLER

Kontakt os

Udfyld formularen hvis du ønsker et tilbud fra os på indkøb og montering af varmegenvinding.

BILLEDER