Udluftning værelse uden vindue – Varmegenvinding ventilation montering

Udluftning værelse uden vindue - Varmegenvinding ventilation montering

Hvordan ventilerer man et værelse uden vinduer?

I en lejlighed med selvtræk er det næsten altid at foretrække at have en ventilator med kulfilter, da en udsugningsventilator kan sætte anden ventilation ud af funktion. Men bor du i et hus, er udsugningsventilatoren som regel den bedste mulighed, da den er den mest effektive. 

Kontakt os for udluftning og ventilation i værelse uden vinduer, vi monterer ventilation samt varmegenvinging i både soveværelse og badeværelser uden vinduer. 

Dårlig ventilation i soveværelset uden vinduer

I nybyggede huse er der krav om fungerende ventilation og udluftning. Men i renoverede ældre huse er der ingen krav, og ventilationen glemmes ofte. Hvilket fører til at vi får for lidt luft ind til at ventilationen er tilstrækkelig. Dårlig ventilation i soveværelset giver tør og trægt luft. Hvis dit soveværelse mangler vinduer kan vi montere en enhed via væggen, på denne måden får du bedre ventilation i soveværelset uden vinduer. 

Udluftning værelse uden vindue - Varmegenvinding ventilation montering
Udluftning værelse uden vindue - Varmegenvinding ventilation montering

Kan man lovligt bygge soveværelse uden vinduer?

Du finder kravene i bygningsreglement og de betyder blot, at der står det at det skal være vinduer i alle rum, der bruges i længere perioder i boligen. Det gælder derfor rum som køkken, stue, soveværelse og kontor. Hvis du bor i en gammel bygning så kan vi alligevel hjælpe med at tilføje god ventilation i værelse uden vinduer. 

Belysning rum uden vinduer?

Selv lyset fra en lampe er en energiforstærker og er et must i et rum uden vinduer. Der er generel belysning (loftslampe), punktbelysning (lampe rettet mod en bestemt genstand), stemningsbelysning/læselys/arbejdslys (som f.eks. spotlights med dæmperfunktion, slyngelys, bordlamper mv.). Kontakt gerne vores partnere Elektriker Nørrebro for hjælp til belysning i værelse uden vinduer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FLERE ARTIKLER

Kontakt os

Udfyld formularen hvis du ønsker et tilbud fra os på indkøb og montering af varmegenvinding.

BILLEDER