Affugtning af vandskade og vandskadeservice i København og Nordsjælland

Affugtere og vandskadeservice i København og Nordsjælland

Vi tilbyder vandskadeservice, udlejning af affugter, affugtning efter vandskade i København og Nordsjælland

Affugtere kan bruger f.eks. når en del af dit hjemmemiljø har en højere luftfugtighed, hvilket øger risikoen for fugt- og skimmelskader. Depotrum, kældre og lofter er særligt udsatte og dér kan en affugter mindske og forebygge risikoen for skader. Men en affugter er også fantastisk, hvis du for eksempel vil have vasketøjet til at tørre hurtigere.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en affugter?

Når du er blevet ramt af en fugtskade eller en vandskade og får brug for vandskadeservice, så er det en god ide at tage fat i i fagmand. Kontakt os eller Fugtteknik & Vandskadeservice. Har du en forsikring, så behøver du generelt ikke bekymre dig om prisen. Da forsikringen ofte dækker vandskader og fugtskader.

– Affugtere er ellers opdelt i tre typer: kondensaffugtere, sorptionsaffugtere og varmkondensering. Kondensaffugteren bør anvendes i rum med temperaturer på fem grader og derover, for eksempel kældre. I tilfælde, hvor temperaturen i rummet kan falde (men ikke under nul grader), er det bedre at bruge varm kondens. En sorptionsaffugter kan bruges til miljøer, hvor det kan blive rigtig koldt, for eksempel husfundamenter.

– Overvej størrelsen på det område, du ønsker at bruge affugteren, da forskellige affugtere har forskellige rækkevidde. I beskrivelsen af ​​de fleste affugtere er den maksimale rumstørrelse i kvadratmeter angivet.

– Alt efter hvor fugtigt rummet er, bør man også tage højde for kapaciteten i liter pr

– Hvis affugteren skal stå et sted i hjemmet, hvor den kan forstyrre, er det en god idé at tjekke dens støjniveau.

– Mange affugtere har lignende grundfunktioner men adskiller sig alt efter, om man ønsker ekstra funktioner såsom forskellige blæsertilstande, timere og mulighed for kontinuerlig vandafledning.

– Designet kan have en betydning, hvis det skal placeres et sted, hvor det vil ses meget.

Har du spørgsmål ring eller skriv til os. kontakt@varmegnvinding.dk

Bestil vandskadeservice, udlejning af affugter, affugtning efter vandskade i København og Nordsjælland

Kitchen faucet for water. Water faucet in kitchen.

Vandskade lejelejlighed ansvar

Vandskader koster hvert år forsikringsselskaber og ejendomsejere store summer. I runde tal sker der hvert år vandskader i en lejlighed på 150, og hver skade koster i gennemsnit lidt over 80.000 dkr.

33 procent af skaderne sker i køkkenet. Her er det primært køleskabet og fryseren, der gør skade. 25 procent af alle skader sker i bade- eller bruseområder. Årsagerne skyldes primært skader på vandtætningslaget og ledningssystemet.

Lej affugter, læs mere om affugtere. 

Regulering af omkostninger ved vandskadeservice

Når der opstår vandskader, der berører både lejligheden og andre dele af ejendommen, for eksempel spærfoden, er udgangspunktet, at alle afholder deres egne omkostninger. Foreningen udtørrer med affugter således mellemstrøer, vægge og lofter. Elementet starter fra overfladelaget.

Vedligeholdelsesansvar for lejligheden

Ifølge boligejerloven skal en lejer for egen regning holde sin lejlighed i god stand. Udover løbende vedligeholdelse skal medlemmet også sørge for periodisk vedligeholdelse, det vil sige at betale for skader, der pludseligt og uventet opstår i lejligheden, uanset årsagen til skaden. f.eks. vandskadeservice og affugtere.

Normalt omfatter vedligeholdelse af lejligheder vægge, gulve og lofter samt inventar og udstyr. Det kan for eksempel være køkkenudstyr og skabe i køkkenet, håndvask, toilet og badekar på badeværelset samt garderobeskabe, pejse og kakkelovne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FLERE ARTIKLER

Kontakt os

Udfyld formularen hvis du ønsker et tilbud fra os på indkøb og montering af varmegenvinding.

BILLEDER